بعد از 2 هفته، بسته بندی شاهد دارای تغییر رنگ به زردی و چروکیدگی بود؛ ولی بسته بندی افزایش ماندگاری کیفیت کاملاً بهتری داشت.
بیشتر بخوانید »بسته بندی کدوسبز
کدوها در بسته بندی افزایش ماندگاری بعد از 2 هفته سالم مانده بودند درصورتیکه دیگر موارد دارای خرابی بودند.
بیشتر بخوانید »بسته بندی فلفل دلمه ای
پس از 40 روز در نمونه شاهد پوسیدگی مشاهده شد؛ درصورتیکه نمونه افزایش ماندگاری سالم ماند. فراوری ریزساختارهای کوهرنگ فلفل دلمه ای
بیشتر بخوانید »بسته بندی بروکلی
پس از دو هفته در نمونه شاهد زردشدگی مشاهده شد؛ درصورتیکه نمونه افزایش ماندگاری تغییر رنگ نداشت.
بیشتر بخوانید »بررسی خودتمیزشوندگی رنگ آنتی باکتریال
نتایج بررسی خودتمیزشوندگی-چربی زدایی در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شریف، دلالت بر خاصیت خودتمیزشونگی رنگ دارد.
بیشتر بخوانید »تأییدیه آزمون مهاجرت
تست مهاجرت تست مهاجرت نتایج آزمون مهاجرت از کیسه های حاوی مستربچ آنتی باکتریال کاملاً با استاندارد وزارت بهداشت مطابقت دارد.
بیشتر بخوانید »تأییدیه آنتی باکتریالی از آزمایشگاه همکار وزارت بهداشت
تأییدیه آنتی باکتریال از کیسه های ساخته شده با 1.5% از مستربچ پلی اتیلنی توسط آزمایشگاه زیست محصول پرشین از آزمایشگاه های همکار وزارت بهداشت
بیشتر بخوانید »تأییدیه آنتی باکتریالی انستیتوپاستور ایران
تأییدیه آنتی باکتریالی برای فیلم پلی اتیلنی تهیه شده با 1.5% مستربچ آنتی باکتریال میزان باکتری E. Coli پس از 24 ساعت؛ 100هزار برابر کاهش داشته است.
بیشتر بخوانید »تماس با ما
تلفن: 09125457987
بیشتر بخوانید »